KE-IT er et lille firma som laver alle typer på computer Med de beste priser hvor alle kan være med.

Det skal lige siges at KE-IT Kun IT-Service til alle computer bruger med Windows og Linux computer systemer. Men laver ikke Services. på Mac 

KE-IT er en privat ejet enkelmandsvirksomhed, som ejes og drives af Klaus Emilius. Jeg er el-kørestolsbruger, da jeg er født med Muskelsvind. Klaus Han startede med computer i 80’ere så har i dag mere end 30 års erfaring inden for IT og startede med computer i 1981 og derfor kender til alle typer computer systemer der kommet siden 1981 men har siden 1999 bygget online og lavet web Og blog design er webmaser for flere web i dag har jeg lavet flere 1000 computere kan alt inden for IT. men har arbejdede i 20 år, inden for informationsteknologi som er det Centrale begreber er software og hardware. Dette er så Med alle de der er lavet Microsoft Kontorprogrammer, Grafikprogrammer, andre programmer spyware, antivirusprogrammer, film og på alle Windows og Linux computer systemer plus support, med personlig ellers telefonisk og support. Dette har klaus har arbejdede inden for i mange år og kan Alt i Reparation af computer. Plus Computerprogrammering af Web og blogs men KE-IT kan være webmaster. du kan også få hjælp til web Og blog design med fjernsupport over internet. Man må lige vide at KE-IT ville hjælpe kunde på den Best mulig måde når du vælger KE-IT altid. Den bedste service. 

få online fjernsupport over internet. plus har et IT-værksted hvor vi kan Genskabe dine feriebilleder. du er komme til at slet ved en fejl. på det IT-værksted. det ligger i Randers syd. Her er du også velkommune at komme med din computer ellers til dem som ikke skal have mulighed for at komme med den selv. så KE-IT gratis Hente og bringe service. Til din computer, og vis du skal have data Genskabe uden mere pris 50 km i radius fra Randers syd vis det Kniber med at selv at få IT-værksted til service? Denne god service kan du ikke få andet sted i Randers Syd. Med alle typer problemer med din Datamaskine og Til alle typer Computer. Og kan kunne med at genskabe dine data og ferie billeder fra kameraet, USB-nøglen og memory Cards Gendan mistede eller slettede filer. vi har alle prøvet at slette filer og har alttid Landes beste priser på IT serve. har i denne tid kun lavet flere 1000 computere kan alt inden for IT. men har arbejdede med det alle dage de sidste i 20 år, med support med personlig, telefonisk- og support. Som sagt hjælper med alt. IT-support indenfor EDB. Og kan bruge alle computersystemer, operativsystemer, kommunikations, computernetværk. og Internetteknologier, KE-IT kan bruge det der er kommet siden år 2000 til fremtid. KE-IT er de føste i lokal området. Med ren computer-IT-Service Og til de beste priser hvor alle kan være med. er mange ting kan giver KE-IT få et godt tilbud. På dette så dette ikke bliver alt for dyrt for dig.

den service her kun KE-IT Assentoft øst gratis Hente og bringe service. Til din computer, og vis du skal have data Genskabe  kun en ansat. som kun er ejer selv Klaus som.  Laver alt han kan det så alle kommer igen og igen, sådan har jeg haft det hver gang har lavet en computer så kom der en mere der skal laves. Kan hjælpe dig med at sætte din nye eller din brugte pc Op ellers hvis din computer driller. KE-IT er kun her for at kunne se på Dins maskinens helbrede man siger det vanskelige eller umulige tilfælde men derfor laver KE-IT og fjernsupport til alle computere bruger. og på IT-værksted kan hjælpe dig men dette er Har du problemer med din computer. Altid velkommen til at kontakte KE-IT få et uforpligtende tilbud. vis flere ting. Men tager også ud ser på din/jers computer når du har problemer med din computer? 

Men KE-IT siger at ikke noget kan leve uden en computer er som vej hjælp til din computer. Har altid de beste pris på computer service kunder. i lokalområdet. mine kunder siger dette om KE-IT og Klaus han kan dette med IT og han er super god til dette lavet web, Blogs. film, progamer, musik og support m.m. og han er super godt til det. Kunderne og folk har sagt dette om Klaus Emilius at han er den alle bedste support-Service og han er lyn hurtigt til dette han kan dette indenfor EDB. men han er god til at undervise folk det jeg kan men lære af dette med fjernsupport dette er en god måde at lære det på men siger alle dem der bruge KE-IT lære alttid noget nyt hver gang Klaus Emilius hjælper os

NÅR DU VÆLGER KE-IT. ALTID. DEN BEDSTE SERVICE KUN MAIL ET RING VÆK VI ER DET SAMME SOM VEJHJÆLP TIL DIN BIL. MEN TIL DIN COMPUTER. KUN KLAUS EMILIUS SOM LAVER ALT SERVICE HOS KE-IT.

For at kunne maskinens helbrede vanskelige eller umulige tilfælde så er vi her for at kunne hjælpe dig Hilsen KE-IT  

Du er velkommen til at kontakte KE-IT vi er de Service, og få et uforpligtende tilbud.

Hilsen ejer af KE-IT Randers syd. der kan du komme med din computer vis de skal bruge hjælp. derfor du skal have den allerbedste hjælp. til en god pris.