Hos ASSENTOFT-IT.NU ikke bare kun Fjernsupport, Computer-Service og reparation.
se Vores WEB-Butik KESHOP.DK med Salg af nye computer og brugt, & Mac, IPad. og Tablets. Vi leverer IT-udstyr fra mange forskellige brands Gode Priser og Hurtig Levering‎.

ke-it Branchebeskrivelse.

ke-it Branchebeskrivelse.

ke-it.dk v/Klaus Emilius
Oplysninger Information og kommunikation, It-konsulent mv.
Branchebeskrivelse.

Reparation af computere og ydre enheder
Branchen omfatter reparation og vedligeholdelse af computere, printere, skærme og mus.

Computerprogrammering
Information og kommunikation, It-konsulenter mv.
Branchen omfatter udvikling, udformning, tilretning, test og support i forbindelse med databaseløsninger, web-design, system software og software applikationer – de sidste to inkl. opdateringer og patches. Det må gerne være kundespecifik software. Branchen omfatter ikke udgivelse, oversættelse eller tilpasning af massefremstillet software. Denne branche har branchekoden 620100, og ligger under branchegrupperingen information og kommunikation

Anden it-service
Information og kommunikation, It-konsulenter mv.
Branchen omfatter rekonstruktion af harddiske, installation af personlige computere og software samt datarekonstruktion ved computernedbrud. Vær opmærksom på at branchen ikke omfatter installation af større computere, jf. 33.20.00. Denne branche har ligger under branchegrupperingen information og kommunikation

Emi

KE-IT har i dag den mest efterspurgte Erfaring med mere end 20 Års erfaring inden for computer siden i 80’ere KE-IT den beste Service, vi henvender sig til alle de almindelige danske computerbrugere der syntes at IT-verden kan være lidt besværlig og nørdet. Ellers ikke selv har tid til problemer. med it-udstyret. vi har mere end kun over 16 Års erfaring indenfor, Service og med computer. for IT og KE-IT startede med computer i 1981. har lavet mage ting siden. inden for IT. web, Blogs. og support indenfor EDB. Vi hjælper med alt. og dig i gang online. Med din web ellers blog vi bygger dem i dag, hos os siger vi kunderne kun have den allerbedste support-Service indenfor EDB som kan bruges.

    Lukket for kommentarer.