Hos ASSENTOFT-IT.NU ikke bare kun Fjernsupport, Computer-Service og reparation.
se Vores WEB-Butik KESHOP.DK med Salg af nye computer og brugt, & Mac, IPad. og Tablets. Vi leverer IT-udstyr fra mange forskellige brands Gode Priser og Hurtig Levering‎.

NÅR DU VÆLGER YOU-IT.DK

NÅR DU VÆLGER YOU-IT.DK

vi er her for dig som vejhjælp men til din pc ALTID. den BEDSTE SERVICE til KUNDEN. KUN mail et RING VÆK tlf. 93 92 90 58.

Alt i service til din computer you-service.dk Reparation af computere og Computerprogrammering, Datamaskiner service, Reparatører med web og blogs som webmaster. it-service Erfaring. 30 Års inden for computer og kan Genskabe dine Feriebilleder Mistede billeder på digitalkameraet eller? Mistede optagelser på din video camera eller på hukommelses-kortet? Ja Det er en umiddelbare reaktion:

Gendanner op til 128gb. data fast pris 300.-

KE-IT Laver alt IT-service, kom til KE-IT Altid velkommen til at kontakte har altid den beste pris på computer service i lokal-området det samme som vejhjælp til din bil. men på din computer for at kunne din maskines helbredelse? vanskelige eller umulige tilfælde så er KE-IT her for at hjælpe dig.

Hilsen you-service.dk

KE-IT er din computers mirakeldoktor. vi er her for din computers-skyld. og vi har den beste kunde priser vi giver frem til marts 50% rabat til alle kunder og dette er som vejhjælp til din bil. men du kan også komme forbi med din pc så kan du hente den dagen efter og de vikker vi kan ikke leve i uden computer de ved vi her på KE-IT

Emi

KE-IT har i dag den mest efterspurgte Erfaring med mere end 20 Års erfaring inden for computer siden i 80’ere KE-IT den beste Service, vi henvender sig til alle de almindelige danske computerbrugere der syntes at IT-verden kan være lidt besværlig og nørdet. Ellers ikke selv har tid til problemer. med it-udstyret. vi har mere end kun over 16 Års erfaring indenfor, Service og med computer. for IT og KE-IT startede med computer i 1981. har lavet mage ting siden. inden for IT. web, Blogs. og support indenfor EDB. Vi hjælper med alt. og dig i gang online. Med din web ellers blog vi bygger dem i dag, hos os siger vi kunderne kun have den allerbedste support-Service indenfor EDB som kan bruges.

    Lukket for kommentarer.